1. Home
  2. Verhalen
  3. De RvC is compleet

Met Isolde Eleveld is de Raad van Commissarissen compleet

S inds eind 2022 heeft Van Werven een complete Raad van Commissarissen. Wie zijn zij en wat doen ze eigenlijk? De raad van commissarissen (RvC) heeft de taak om toezicht te houden op het beleid en de algemene gang van zaken van de onderneming. Ze denken mee en geven advies vanuit hun expertise. Zij zijn de kritische blik die vanaf buiten meekijkt.

Officieel zijn we per 2024 verplicht om een RvC te hebben, maar wij wilden dit al eerder. Wilfred van Werven vertelde daar over: “Het instellen van een RvC is niet alleen een verplichting, maar het was ook onze wens. Het helpt ons om samen dit bedrijf zorgvuldig te besturen en daarmee de continuïteit te waarborgen.” Begin dit jaar werden William Niekerk en René van 't Hof aangesteld als de eerste twee leden van de RvC. Isolde maakt nu het trio compleet.  We spraken haar vlak nadat ze dit nieuws had gehoord.

 

Van harte gefeliciteerd met deze nieuwe functie!
“Dankjewel! Ja, ik ben er heel blij mee en ik heb er heel veel zin in. Ik heb al wat langer de wens om als commissaris aan de slag te gaan, naast mijn fulltime baan. En nu mag ik deze rol gaan vervullen voor Van Werven! Hierdoor kan ik mijn kennis en kunde ter beschikking stellen maar het is ook een mooie gelegenheid om weer te leren van een andere organisatie.”

Wat is je eerste indruk van ons bedrijf?
“Ik ben fan van Nederlandse familiebedrijven en dat is ook meteen wat mij aanspreekt bij Van Werven. Jullie zijn nuchter, praktisch en gericht op de langere termijn en dat geldt voor meer familiebedrijven. Van Werven is zo’n echt Hollands familiebedrijf met internationale ambities. En wat ik mooi vind is dat jullie openstaan voor ideeën en suggesties van buiten de organisatie. Geen navelstaarders die het werk alleen maar willen doen zoals ze dat altijd al hebben gedaan maar mensen die willen leren en groeien.”

En wie is Isolde?
“Ik ben 53 jaar oud, getrouwd met Henk en we komen beide uit het Oosten van het land. Voor mijn huidige baan zijn we net verhuisd naar Leiden, maar uiteindelijk willen we wel weer terug naar het rustige oosten. Daar wonen onze kleinkinderen en kinderen en ik ben als trotse oma heel graag bij hen. We gaan elk jaar met elkaar skiën en samen met Henk reis is graag de wereld over. Dat heb ik in mijn werk ook altijd gedaan. Ik werk nu als Chief Human Resource Manager en lid van de hoofddirectie bij Heerema, ook een mooi familiebedrijf. Daarvoor heb ik ruim 11 jaar bij Koninklijke De Heus gewerkt als Global Director Human Resources.”

Deze website plaatst cookies, waaronder die van Google Analytics. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag.